Dunja Gulin Wegańskie pyszności to wymarzona pomoc dla osób stawiających pierwsze kroki w świecie kuchni wegańskiej, choć nie tylko. Dunja Gulin, szefowa kuchni oraz doświadczona dietetyczka prowadząca kursy zdrowego gotowania, w przystępny sposób wyjaśnia główne składniki diety wegańskiej oraz roślinne zamienniki mięsa i nabiału. Pod jej kierownictwem przygotowanie pysznych dań stanie się łatwe i przyjemne, a efekty – począwszy od zdrowych śniadań i obiadów po coś słodkiego – po prostu palce lizać! O autorze: Dunja Gulin zyskała swoje pierwsze kulinarne doświadczenie w Istrii, podglądając przy pracy dziadków, rodziców, ciotki i sąsiadów. Zafascynowana zdrowym odżywianiem uczestniczyła w szkole naturalnego gotowania i asystowała wielu szefom kuchni w Chorwacji i za granicą. Od dziewięciu lat sama jest kucharką i prowadzi zajęcia ze zdrowego gotowania. Pisze też książki kucharskie, m.in. The Vegan Baker oraz Raw Food Kitchen. Więcej informacji na stronie: www.rentajchefa.com W KSIĄŻCE ZNAJDZIESZ MIĘDZY INNYMI PRZEPIS NA CHLEB BEZMĄCZNY - BEZGLUTENOWY.
ISBN: 978-83-[zasłonięte]-1199-1
Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu. Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo – to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
kupujesz wypełnij - formularz płacę
niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU: P.P.H.U Najbar Mirosław ul.Batorego 24 43-100 Tychy ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368
TEL 32 [zasłonięte] 93 32 [zasłonięte] 72