Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIZZA DLA RESTAURATORÓW II przepisy +Pizza Menu

24-01-2012, 6:54
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 27 zł     
Użytkownik TKV-Media
numer aukcji: 2006889899
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 25   
Koniec: 18-01-2012 10:28:08

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Gadu-Gadu 

tel 697 07 29 70

przelew bankowy:

nr konta na stronie "o mnie"

proszę w przelewie pisać nick z allegro i nr aukcji, dziękuję.

 

PATRZ WYŻEJ

Jeśli chcesz zmienić adres wysyłki dzwoń lub wyslij smsa lub maila zaraz po licytacji. Jeżeli chcesz się z nami szybko skontaktować poprostu dzwoń: 697 07 29 70

N O W O Ś Ć

Pizza Dla Restauratorów II

autor: Tomasz Kamiński

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4

wymiary:24 cm X 17 cm

35 stron

ZDOBĄDŹ WIEDZĘ POTRZEBNĄ DO UPIECZENIA NAJLEPSZEJ PIZZY W KILKA CHWIL

Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.

Najlepsze przepisy dostępne w Polsce.

Wykorzystują je najlepsze pizzerie.

Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.

+ program

 

 O PIZZY WŁOSKIEJ 
O SERACH

PIZZA DLA RESTAURATORÓW 2

PRZEPIS NA TWÓJ SUKCES

 

Druga część poradnika Pizza Dla Restauratorów

PONIŻEJ SKRÓTOWY OPIS TEGO CO W NIM SIĘ ZNAJDUJE.

 

 
TECHNIKI PIECZENIA

TĄ SAMĄ PIZZĘ MOŻNA UPIEC W RÓŻNY SPOSÓB, BĘDZIE MIAŁA ZUPEŁNIE INNY WYGLĄD, CHARAKTER I SMAK.

PONIŻEJ TA SAMA PIZZA TROPICANA UPIECZONA RÓŻNYMI TECHNIKAMI.


O CIASTACH I SOSACH - RÓWNIEŻ MIESZALNIKI 

ZDJĘCIA WSZYSTKICH ZAWARTYCH PIZZ

GOTOWE PIZZA MENU WYSTEPUJĄCE WE WŁOSZECH

  

 

PORADNIK ZAWIERA:    

SOSY:

Sos Sicilian   
Sos popularny     
Sos oryginalny – wersja oryginalna  
Sos oryginalny – wersja ekonomiczna

Sos czerwony bazyliowy
Sos czerwony chilli
Sos biały czosnkowy
Sos biały czosnkowo-serowy

CIASTA: 

Ciasto drożdżowe - styl sycylijski
Ciasto drożdżowe - styl neapolitański
Ciasto drożdżowe – mieszalniki

PIZZE:

 Pizza Sicilia   
Pizza Tropicana  
Pizza Calmante - zawijana
Pizza Caprinata   
Pizza Tuna
Pizza Rukola  
Pizza Pruna Seca

Nowość w Polsce: Pizza karaibska   

Porady kucharskie


KONKRETNE SPOSOBY PIECZENIA W PIECACH DO PIZZY (3-5 MINUT I PIZZA WYCHODZI Z PIECA) oraz GOTOWE MENU PIZZA

Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęć

PIZZA DLA RESTAURATORÓW 2
Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tych książkach zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4
Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media

PIZZA MENU PC CD-ROM

którym zrobisz Menu w pizzeri lub ułożysz składniki wg swoich ulubionych w domu z popularną nazwą. Program zawiera bazę 100 pizz.

PIZZA DLA RESTAURATORÓW II przepisy +Pizza Menu