Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Gordon Ramsay - Great British Pub Food - HB

18-11-2014, 1:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 90 zł     
Użytkownik internews_pl
numer aukcji: 4779183801
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 2   
Koniec: 18-11-2014 00:50:50
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Czas realizacji dostawy liczony jest od momentu zaksięgowania wpłaty

Darmowa wysyłka kurierska przy wysyłce na teren Polski i zakupach powyżej 200 zł

Jeśli nie znalazłeś w naszej ofercie interesującej Cię pozycji napisz, wykonamy aukcję specjalnie dla Ciebie. Oczywiście jeśli dany tytuł będzie dostępny

Nie odwołujemy ofert, dlatego Prosimy o rozważne zakupy

Nigdy nie wysyłamy nic za pobraniem

Koszty wysyłki zagranicznej ustalane są indywidualnie na podstawie cennika Poczty Polskiej

Pełny regulamin dostępny na stronie:  - Zakup na aukcji oznacza akceptację tego regulaminu

 

Gordon Ramsay's

Great British Pub Food

 

• Author: Gordon Ramsay & Mark Sargeant
• Pages: 256
• Formats: Hardcover
• Publisher: HarperCollins (5 Mar 2009)
• Product Dimensions: 25 x 20 cm
• Language: English
• ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]72898

 

Nowa !!!

 

Book Description

In his outstanding new cookbook, Gordon Ramsay teams up with Mark Sargeant to showcase the best of British cooking. Packed full of sumptuous and hearty traditional recipes, Gordon Ramsay's Great British Pub Food is perfect for relaxed, homely and comforting cooking.

Pubs were once a place where you could always guarantee good, simple, cheap food and a great Sunday roast, but when the steak houses and fast food chains arrived the good home cooking from the pub kitchens was replaced with tasteless, defrosted meals. Then came the gastropubs, which weren't much better, serving mediocre food at restaurant prices.

That's why when Gordon Ramsay and Mark Sargeant set up the Gordon Ramsay pubs in London they wanted to produce the sort of simple but delicious British classics that warm the cockles of your heart and to serve them at affordable pub prices. Dishes like rich, hearty Chicken and Smoked Bacon Pie, mouth-watering Gloucestershire Sausages with Grainy Mustard Mash and Red Onion Marmalade and indulgent Treacle Tart - classics that have stood the test of time.

Now Gordon has gathered his favourite British recipes into one sumptuous collection so you can invite your friends round, serve some good, English ale and cook the best in traditional pub food classics in your own home.

About the Author

Gordon James Ramsay, Jr. (born 8 November 1966) is a Scottish celebrity chef, restaurateur, and television personality. His restaurants have been awarded 15 Michelin stars in total and currently hold 14. His signature restaurant, Restaurant Gordon Ramsay in Chelsea, London has held 3 Michelin stars since 2001. Ramsay is known for presenting TV programmes about competitive cookery and food, such as the British series Hell's Kitchen, The F Word, and Ramsay's Kitchen Nightmares, along with the American versions of Hell's Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, and Masterchef Junior.

Mark Sargeant first worked with Gordon Ramsay at Aubergine before spending three years as Sous Chef at Restaurant Gordon Ramsay in Chelsea. He left there to open the highly acclaimed Gordon Ramsay at Claridge's where he is Head Chef. Most recently, Mark has overseen the opening of Gordon Ramsay's pubs The Narrow, The Devonshire and The Warrington, which opened to excellent reviews and press coverage.

GCS-AP1-R