Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Askorbinian sodu 500 g - Super jakość

04-07-2015, 18:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 21 zł      Aktualna cena: 21 zł     
Użytkownik biotech_wysoka
numer aukcji: 5059709616
Miejscowość Wysoka
Kupiono sztuk: 2    Wyświetleń: 251   
Koniec: 04-07-2015 18:22:47
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

INFO

NAJLEPSZE PRZYPRAWY DLA TWOJEJ KUCHNI

WYKAZ WSZYSTKICH PRZYPRAW PRODUCENTA

 

ASKORBINIAN SODU

Opis produktu :


Sól sodowa kwasu askorbinowego.

Charakterystyka:

Opis: Ziarnisty lub krystaliczny proszek, barwy białej o skłonności do żółknięcia. Bez zapachu, smak słonawy. W środowisku wilgotnym żółknie i przechodzi w kwas desydroaskorbinowy.

Właściwości: Czysty składnik >99%. t.t. 218 °C (rozkład). [α]20D 10% r/w +103 do +106°. Wilgotność : <0,3%. Rozpuszczalny w wodzie (62 g), bardzo słabo w etanolu. 10% r/w pH 6,5-8.

1 g askorbinianu sodu odpowiada 0,889 g kwasu askorbinowego. Chronić przed dostępem światła (ciemnieje).

ADI: Nie okreslone. JECFA 1981, TRS 669.

Bezzapachowy ,bardzo dobry przeciwutleniacz wykorzystywany w przemyśle spożywczym

Dodatek spożywczy przeciwutleniajacy do przetworów mięsnych ,owocowo-warzywnych ,mlecznych,piekarniczych itp.


Masa netto: 500 g

CENA: 21,00 zł

 

MAŁE ZDJĘCIE PRODUKTU DOTYCZY INNEJ AUKCJI

 

ZOBACZ POZOSTAŁE NASZE AUKCJE

 

NA ŻYCZENIE WYSTAWIAMY FAKTURY VAT

 

KUPUJĄC NA KILKU NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!

 

KAŻDE OPAKOWANIE ZAWIERA NASTĘPUJĄCE INFORMACJE:


1) Kod kreskowy produktu

2) Termin przydatności do spożycia

3) Numer partii

4) Waga produktu

5) Cena brutto

6) Nazwa produktu i skład

7) Warunki przechowywania

8) Dane kontaktowe producenta lub dystrybutora

 

------------------------------------------------------------------------------------------

PPHU BIOTECH

UL. ŚW. WALENTEGO 35A

89-320 WYSOKA

Kontakt: 67 [zasłonięte] 78

mail: [zasłonięte]@gmail.com