Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[WO] Grzyby suszone MUN 100g

23-05-2012, 5:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 7 zł      Najwyzsza cena licytacji: 7 zł     
Użytkownik dalnet_2004
numer aukcji: 2333741194
Miejscowość Gdynia
Kupiono sztuk: 5    Licytowało: 4    Wyświetleń: 50   
Koniec: 23-05-2012 05:41:49
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 



Oferujemy płatność za pośrednictwem systemu PayU oraz przelew na konto mBank.

Nr rachunku bankowego:
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 441203
Zakupione towary wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej oraz kuriera.

Szczegółowe ceny przesyłek zawarte są w zakładce "Dostawa i Płatność" nad opisem aukcji.

Polecamy szczególnie dostawę przesyłką kurierską w cenie tylko 15zł (przelew) lub 25zł przy przesyłce pobraniowej.

Polecamy zapoznać się również ze  szczegóowym cennikiem dostawy znajdującym się na stronie o mnie.

Kwota przesyłki jest zależna od wagi całego zamówienia!

Wszystkie zakupione produkty wysyłamy w jednej paczce.

Szanujemy przyrodę, paczki pakujemy tylko w kartony przeznaczone do recyklingu.

Opakowania są odpowiednich rozmiarów i twoje produkty są dobrze zabezpieczone.
 
 
Zobacz przedmioty w kategoriach: Produkty Sushi  |  Sosy i dressingi  |  Przyprawy i zioła  |  Przybory kuchenne

Grzyby suszone MUN

Opakowanie 100g

Opis:

    Termin przydatności do spożycia - 17.07.2013r
    Opakowanie - oryginalne
    Kraj pochodzenia: Wietnam



Grzyby Mun to podstawowy produkt wegetariańskiej kuchni chińskiej oraz niezastąpiony składnik popularnych sajgonek. Mają łagodny, grzybowy smak i przyjemną chrupką konsystencję. Moczy się je w wodzie ok. 20 minut do 2godzin (w zależności od ich zastosowania), gdzie grzyb powiększa się co najmniej pięć razy. Dodaje się do potraw w czasie gotowania lub smażenia. Idealny dodatek do sosów, zup, sałatek oraz dań bezmięsnych. Grzyby Mun dobrze smakują również z ostrymi przyprawami. Polecamy dodawać je do potraw typu curry i do ostrych potraw z chili, czosnkiem i sosami sojowymi.


Oprócz orientalnych zastosowań, można z powodzeniem stosować je w polskiej kuchni: bigos, różnego rodzaju sosy itp. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia :)